Vintage Jeans Bags

Uniikki farkkulaukku kierrätysmateriaaleista.

  • Pääväriltään tummansininen, tehosteväreissä pinkkiä ja violettia.
  • Ulkosivuilla 12 erikokoista avotaskua.
  • Sisäpuolella 2 vetoketjullista taskua.
  • Runsaasti yksityiskohtia.
  • Koko 27/33 cm x 31 cm x 12 cm
  • Olkahihnan pituus 64 cm.

Huom! Tämä laukku on myyty. Vastaavia teen tilauksesta.

190,00

Varasto loppu

Farkkulaukku Lilly’s Jeans Bag Tilaustuote

Kuvaus

Farkkulaukku kaikilla herkuilla. Kompakti, mutta sisältä tilava malli. Tähän mahtuu kaikki tarpeellinen päivittäiseen käyttöön, käsilaukuksi reissulle tai shoppailuun. Yksistyiskohtien hurmaava liitto.

Laukkumallin koko on suunniteltu niin, että siihen mahtuu mukaan kaikki tarpeellinen pienelle shoppailureissulle tai vaikkapa parin tunnin bussimatkalle. Kännykkä, A5-kokoinen kalenteri tai tabletti, meikkipussi, avaimet ja muu tarpeellinen pikkusälä. Laukun sisäkorkeus on juuri sopiva pystyyn sijoitetulle puolen litran vesipullolle. Vesipullo sopii myös ulkopuolelle päätyjen taskuihin. Olkahihna on juuri sopivan pituinen kannettavaksi joko olalla tai käsivarrella.

Perusmateriaalina laukkuun on käytetty hyväkuntoiset, osiin leikatut kierrätyslevikset, lisänä taskuja ja kappaleita 6-7 parista muita kierrätysfarkkuja. Somisteena kaunista kukkakuvioista huonekalukangasta. Koristeena puisia kukkanappeja, farkkurusetteja, kierrätyskorujen osia ja nahkahapsuja. Vetoketju pronssin väristä metallia. Vuoren taskuissa tukevat muovivetoketjut.

Väritys laukussa Lilly’s Jeans Bag No. 201903 on tummansininen, somisteissa ja tehostevärinä liilaa, pinkkiä ja sinisen sävyjä. Vuorena vaaleita puuvillakankaita ja kukkakuvioista, painettua vakosamettia.

Toisella pitkällä sivulla täysleveä ulkotasku farkkunappi-kiinnityksellä, 2 isompaa taskua ja yksi pikkutasku. Toisella pitkällä sivulla yksi isokokoinen tasku, 2 keskikokoista taskua ja yksi pikkutasku. Molemmissa päädyissä kännykän tai pienen vesipullon mentävät taskut ja pikkutaskut vaikkapa kolikoille. Sisäpuolella 2 vetoketjullista taskua; yksi kokosivun pituinen ja yksi pienempi.  Laukun ulkopohja tukevaa farkkua, pohjassa ulkopohjan ja vuoren välissä nahkatukikappale.

Koristeet ja korut ommeltu paikoilleen käsin viimeistellen.

Laukun malli on yläosastaan kapea ja alaosastaan levenevä sekä pituus- että leveyssuuntaan. Leveys alaosasta 33, kapenee ylöspäin, leveys yläosasta n. 27 cm.  Korkeus 31 cm, edestä matalimmalta kohdalta n. 25 cm. Päätyjen korkeus n. 31 cm. Pohjan koko n. 31 x 12 cm. Vetoketjun pituus 28 cm. Olkahihnan pituus 64 cm. Olkahihnan pituus ei ole säädettävä.

SKU LillysJeansBag_Tilaustuote Category