Unisiepparit

Maiden Lillyn Unisiepparit

Upeat, uniikit Unisiepparit

Ihanat, upeat hyvän unen tuojani. Unisiepparien materiaaleina pitsiliinat, nauhat, napit, pitsit, korut, helmet, höyhenet. Kädentaitajan rakkaus väreihin, värisävyjen hurmaaviin yhdistelmiin.Kierrätysmateriaalien uusiokäyttö yhdistettynä yksityiskohtien kiehtovaan liittoon. Rakkaudella sommiteltu, käsin ommeltu, ammattitaidolla viimeistelty.

Love for details.

Maiden Lillyn oman malliston Unisieppareilla saat boheemin yksityiskohdan sisustukseesi.

Unisieppareilla on suuntaa antava kokoluokitus XS-XL. Kokoluokka määräytyy ensisijaisesti renkaan koon perusteella, mutta alaosassa käytettyjen nauhojen määrä, pituus ja runsaus vaikuttavat myös kokoluokitukseen. Esimerkiksi M ja L-kokojen unisieppareissa saattaa olla halkaisijaltaan saman kokoinen rengas, mutta kokonaisuutena/valmiina tuotteena ne ovat eri korkuisia. Unisiepparin hankintaa suunniteltaessa kannattaa ottaa huomioon paikka sisustuksessa myös korkeussuunnassa, jotta unisiepparilla on tarpeeksi tilaa esim. seinällä.Jokainen Maiden Lilly Finlandin unisieppari on uniikki, ainoa laatuaan.Jokaista tuotetta on verkkokaupassa myynnissä vain yksi kappale!

Unisieppareiden legenda

Unisiepparit ovat saaneet alkunsa Amerikan Ojibwa-intiaaniheimon kulttuuri- ja käsityöperimästä. Legendan mukaan unisiepparit loi hämähäkki-isoäiti, maailmanluoja Asibikaashi, jonka tehtävä oli huolehtia maan päällä elävistä ihmisistä. Perinnetiedon mukaan unet ovat viestejä pyhiltä hengiltä. Unisieppari, ”bawaajige nagwaagan” eli unien vangitsija, suodattaa pahat unet ja ajatukset, mutta päästää läpi hyvät unet ja ajatukset. Pahat unet tarttuvat unisiepparin verkkoon ja katoavat auringon ensimmäisten säteiden mukana. Hyvät unet pääsevät läpi ja tulevat luoksemme.

Unisieppareiden uskotaan antavan nukkujalle ihania unia, hyvää onnea ja harmoniaa elämään. Rengas symbolisoi elämän kiertokulkua, keskellä oleva verkko uniamme ja unelmiamme. Unisieppari auttaa pitämään kiinni hyvistä ideoista ja miellyttävistä unista.

Unisieppareihin liittyy monenlaisia legendoja ja tarinoita, onhan intiaaniheimojakin useita omine perinteineen ja legendoineen. Alun perin unisiepparit valmistettiin luonnonmateriaaleista, pajusta, kivistä, sulista ja helmistä. Unisiepparit valmisti yleensä lasten äiti tai isoäiti, jolloin unisieppari sai myös taianomaista energiaa joka suojeli lapsia heidän nukkuessaan

1960-luvulla Ojibwa-intiaanit kaupallistivat Amerikan alkuperäiskansojen shamanistisen voimavälineen. Unisiepparit ovat tulleet suosituiksi ympäri maailmaa sekä uskosta niiden vaikutukseen kuin myös kauniina sisustuselementtinä.

Ihania unia!

dreamcatchers
Uniikit, kotimaiset Unisiepparit