Nimensä mukaisesti, 1950-luvulla rakennetun kivikerostalon kellarikerroksessa, katutasossa omalla sisäänkäynnillä. Oman kotini kanssa samassa talossa. Mun työhuone, Down Under.

Tervetuloa Väylänvarrelle!

Maiden Lilly Finlandin AteljeePutiikki Down Under sijaitsee Väylänvarressa Kivirannalla, Torniojoen rannalla, vain 1,5 kilometrin etäisyydellä Tornion keskustasta!Mun ihanalla työhuoneella myymälä, taiteen myyntinäyttely, maalausateljee, ompelimo ja miniverstas. Kaikki toiminnot ja tilat, mitä kuvataiteilija, kädentaitaja, yrittäjä ja verkkokaupias tarvitsee.

Se on enemmän kuin työhuone, ateljee tai putiikki. Se on Down Under, oma taiteilijan olohuoneeni, johon asiakkaani ovat lämpimästi tervetulleita.

Myymälä

Pieni putiikki Maiden Lilly Finlandin oman malliston tuotteille & taiteen myyntinäyttely omille teoksilleni Art by Pirjo S.

Putiikilla on myös taidejulisteitani valmiiksi kehystettynä. Helppo ja nopea tapa uudistaa sisustusta!

Valikoimaa löytyy oman kodin sisustajalle ja lahjan ostajalle

Putiikilta löydät Maiden Lillyt, unisiepparit, taidejulisteet, postikortit ja originaalit taideteokseni. Putiikilla on astetta laajempi valikoima kuin verkkokaupassa. Putiikilta löydät myös yksittäiskappaleita, prototyyppejä ja sarjojen viimeisiä kappaleita. Usein myös uutuudet odottavat oman aikansa putiikilla ennen kuin ne ehtivät verkkokauppaan.

Maksuvälineinä käyvät käteinen, korttimaksut ja MobilePay.

Ihan kaikkia teoksiani ei ole verkkokaupassa, löydät ne myyntinäyttelystä!

Pieniä mehiläisvahamaalauksia, abstrakteja akryylimaalauksia, vanhempaa ja uudempaa tuotantoa. Aina seuraavaan taidenäyttelyyn suunnitellut ja toteutetut teokset odottavat ateljeella näyttelyään. 

Ihana lahjaidea on antaa vaikkapa pieni, uniikki maalaus muistoksi merkkipäivästä. Taideteos, josta on iloa pitkään saajalleen. Lahjaostokset saat myös halutessasi kauniisti sellofaanin paketoituna.

Työskentelytilat

Ateljeeompelimo Huvikumpu

Huvikummussa valmistuvat Maiden Lillyn oman malliston tuotteiden prototyypit ja valmiit tuotteet putiikille ja verkkokauppaan.

Taideateljee

Tilaa. Valoa. Taiteilijatarvikkeet omilla paikoillaan. Taiteelle varattu paikka, jossa inspiraatio saa tulla ja toteutua.

Snickeboa

Minikokoinen puusepänverstas tarpeellisine työkaluinen, keskipisteenä pieni höyläpenkki. Mitä Snickeboasta ei löydy, sitä ei tarvitse.

Projekteja ja työvaiheita

Down Underissa pääset kurkistamaan, mitä tapahtuu kulisseissa. Katsomaan mitä on miloinkin työn alla.

Aukioloajat

AteljeePutiikki DownUnder on avoinna aina kun olen itse paikalla. Pääsääntöisesti arkipäivisin klo 12-19 välillä, satunnaisen säännöllisesti myös viikonloppuisin. Ota yhteyttä jos haluat varmistaa, että olen paikalla.

Tervetuloa!

Pirjo S.

P.S. Ajankohtaiset tiedot tulevista  tapahtumista löydät Maiden Lilly Finlandin Facebookista ja Instagramista. Ota seurantaan!

Yhteystiedot

Käyntiosoite:

Kivirannantie 10

95410 Tornio

Postiosoite:

Kivirannantie 10 A 4

95410 Tornio

Haluatko varmistaa, että AteljeePutiikki on auki kun haluat tulla käymään? Olen paikalla joustavasti myös sopimuksen mukaan! Voit lähettää toivomuksesi alla olevalla lomakkeella, soittamalla, lähettämällä viestiä tai sähköpostia!

Lähetä ajanvarauslomake!