Vintage Jeans Bags

Lilly’s Little Book Bag Pink’n Blues

Farkkulaukku kierrätysmateriaalista.

Materiaalina kierrätysfarkku ja aito nahka.

Koko: 28 cm x 25 cm x 11 cm.

Olkahihnojen pituus: n. 55 cm.

Tilaustuote!

59,00

Varasto loppu

Farkkulaukku Lilly’s Little Book Bag Pink’n Blues Tilaustuote

Kuvaus

Nimensä mukaisesti Lilly’s Little Book Bagiin mahtuu sopivasti mukaan kaikki tarpeellinen vaikkapa kirjastoon tai pieneen shoppailuun. Suunniteltu alunperin kirjastokassiksi. Laukun tilavuus sopiva ja mitoitettu esim. 5-6:lle A4- koon kirjalle. Sisäpuolella vetoketjutasku avaimille ja kännykälle. Etupuolella avotasku ruskeaa aitoa nahkaa. Kaksi nahkaolkainta, joiden pituus on sopiva joko käsivarrella tai olalla kannettavaksi. Tämä laukku ei pienestä painostakaan kavahda! Kompakti mutta tilava. Menee materiaalinsa ansiosta taitella myös pienempään tilaan vaikkapa varakassiksi.

Farkun väri: tummansininen/keskisininen. Etutaskun somisteena vaaleanpunainen metalli/keinonahkakoriste ja tummansininen farkkurusetti blingbling-napilla.

Sisäpuoli vuoritettu pinkki/luonnonvalkoisella kukkaornamentti huonekalukankaalla. Vuoressa vetoketjullinen tasku ruusukuvioisesta roosa/sinisestä puuvillakankaasta, somisteena kangassydämiä. Laukun pohjaosan tukena päällisen ja vuoren väliin kiinniommeltu välipohja nahkaa.

Koko:

Leveys: 28 cm. Laukkuosan korkeus 25 cm. Sivun leveys: 11 cm.

Pohjan koko: 28 x 11 cm.

Olkahihnojen pituus noin 55 cm.

Lilly’s Little Book Bag on suunniteltu helposti mukaan napattavaksi, tyylikkääksi kirjastokassiksi. Ihanteellinen myös pienille ostosreissuille, kauppakassiksi tai vaikkapa kudintöiden säilyttämiseen. Lilly’s Little Book Bag muuntuu moneen käyttöön aina tarpeen mukaan!