Taidejulisteet

Laadukkaat taidejulisteet

Taidejulisteissa on aiheena teoskuvia tai yksityiskohtia omasta taiteestani, fyysisistä tai digitaalisista teoksista. Maalauksia, tekstiilitaidetta tai digitaalisia valokuvia muokattuna sopimaan taidejulisteisiin. Taidejulisteissa on myös ainoastaan taidejulisteiksi tai postikorteiksi tuotettuja painotuotteita. Usein pohjana on kuitenkin jokin taideprojekti tai teema fyysisistä tai digitaalisista teoksista. Julistevalikoima laajenee aina kun uusia teoksia on työn alla tai valmistuu taidenäyttelyyn.

Tunnelmakuva Art by Pirjo S. Survivor-taidejuliste

Upeita sisustuksen yksityiskohtia yksittäin tai vaikkapa osana kollaasia.

Taidejulisteilla saat helposti ja edullisesti vaihtelua ja väriä sisustukseen.Taidejulisteet on painettu laadukkaalle julistepaperille. Kokoina A4, A3 tai 30 cm x 40 cm. Julisteen koko on aina mainittu tuotetiedoissa.Huomaathan, että painotuotteen värit eivät välttämättä vastaa tietokoneen näytöltä katsottavan tuotekuvan värejä.

Valitse tyylisi mukaan

Abstraktia, boheemia ja kaikkea siltä väliltä. Valitse sisustustyylisi mukaan tai riko kokonaisuus kauniisti valitsemalla taidejuliste vaikkapa värin perusteella.

Käyttötaiteena suomalaiset sisustusjulisteet

Kaikki mallistoni taidejulisteet ovat omaa tuotantoani. Taidejulisteet on painettu paikallisella painotalolla Torniossa, Väylänvarressa.
Taidejuliste 30x40 cm Raatijhuone
Suomalaiset taidejulisteet verkkokaupasta

Näytetään kaikki 22 tulosta

Näytetään kaikki 22 tulosta