Taidepostikortit

Laadukkaat taidepostikortit

Taidepostikorteissani on aiheena teoskuvia tai yksityiskohtia omasta taiteestani, fyysisistä tai digitaalisista teoksista. Maalauksia, tekstiilitaidetta tai digitaalisia valokuvia muokattuna sopimaan postikortteihin. Taidepostikorteissa on myös ainoastaan postikorteiksi tuotettuja painotuotteita. Usein pohjana on kuitenkin jokin taideprojekti tai teema fyysisistä tai digitaalisista teoksista. Korttivalikoima laajenee aina kun uusia teoksia on työn alla tai valmistuu taidenäyttelyyn.

Näitä kortteja on kiva lähettää ja kiva saada.

Laita vaikkapa kehyksiin ja seinälle oman makusi mukaan osaksi kollaasia tai yksityiskohdaksi sisustusta.Huomaathan, että painotuotteen värit eivät välttämättä vastaa tietokoneen näytöltä katsottavan tuotekuvan värejä.
Postikortti Hysteria

Lähetä trendikkäästi terveiset postikortilla!

Kortit on painettu tukevalle ja laadukkaalle 330 gramman vahvuiselle, kiiltopinnoitetulle kartongille. Kortin taustapuolella tyylikäs grafiikka. Kortin tausta on mattapintainen, joten sille on helppo kirjoittaa.
Taidepostikortti Humble in the Eyes of Closure

Käyttötaidetta kehyksiin ja osaksi sisustusta!

Kaikki mallistoni taidepostikorttien aiheet ovat omaa tuotantoani. Taidepostikorttien aiheina on myös kuvastoa originaaleista teoksistani, jotka ovat jo lähteneet maailmalle.
Postikortti Keeping the apples through the storm

Näytetään kaikki 29 tulosta

Näytetään kaikki 29 tulosta