Home Collection

Rullattava säilytinkotelo siveltimille ja taiteilijatarvikkeille. Soveltuu myös esim. neulepuikkojen säilytykseen. Aitoa nahkaa. Tummanvihreä. Somisteet, taskut ja vuori harmaasävyistä puuvillakangasta ja farkkua. Uusi/kierrätysmateriaali.

Koko: 52 cm x 37 cm.

TILAUSTUOTE!

75,00

Varasto loppu

Sivellinrulla Artist Tool Roll Grey Car Tilaustuote

Kuvaus

Lilly’s Tool Rolls

Paria astetta tyylikkäämpi kompakti taiteilijatarvikkeiden säilytin. Pidä tärkeimmät välineesi yhdellä koolla, helposti saatavilla, tallessa ja näppärästi mukaan otettavana!

Iloa arjen esineestä!

Lilly’s Tool Roll on aitoa, tummanvihreäksi värjättyä mokkapintaista, miellyttävän pehmeää lammasnahkaa. Kiinteä, harmaa kiinnitysremmi harmaata farkkua, kierrätysmateriaalia. Sisäpuolella vuorina Wanha auto-aiheinen tukeva, retro-tyylinen sisustuskangas. Vetoketjullinen tasku ja avotasku harmaata farkkua, kierrätysmateriaalia.

Suunniteltu taiteilijatarvikkeiden säilyttämiseen.  7 kapeaa lokeroa ja 1 vähän leveämpi avotasku.  Kestävä ja käytännöllinen. Pienille tarvikkeille ja kynille oma vetoketjullinen tasku. Vetoketjun pituus taskussa 28 cm.

Lilly’s Artist Tool Rollia voi luonnollisesti käyttää myös muiden pitkien ja kapeiden työkalujen säilytykseen. Ihanteellinen myös esimerkiksi neulepuikoille. Yläosassa kiinteä alaspäin taittuva suojalipare, joka estää tarvikkeiden valumisen ulos. Järjestä siveltimet lokeroihin, rullaa lokerikko, kiepauta remmi pari kertaa rullan ympäri. Farkkunappi pitää remmin paikoilllaan.

Pituus auki levitettynä n. 52 cm. Korkeus 37 cm + sisäpuolelle taittuva suojalipare 6 cm. Halkaisija rullalle käärittynä riippuen sisällä olevien tarvikkeiden määrästä n. 7-13 cm.

Kuvausrekvisiittana käytetyt tarvikkeet eivät sisälly toimitukseen.

Järjestystä taiteiluun!

Maiden Lilly valmistaa tarpeisiisi sopivia työkalu- ja sivellinrullia myös mittatilauksena! Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä oikean kokoinen Artist Tool Roll!

 

Art Tool Roll Grey Car