Home Collection

Rullattava säilytinkotelo siveltimille ja taiteilijatarvikkeille. Soveltuu myös esim. neulepuikkojen säilytykseen. Aitoa nahkaa. Tummanvihreä. Vuorina ja taskussa vihreä/pinkkiä vakosamettia. Uusi/kierrätysmateriaali.

Koko: 52 cm x 37 cm.

TILAUSTUOTE!

75,00

Varasto loppu

Sivellinrulla Artist Tool Green & Pink Flowers Tilaustuote

Kuvaus

Lilly’s Tool Rolls

Paria astetta tyylikkäämpi kompakti taiteilijatarvikkeiden säilytin. Pidä tärkeimmät välineesi yhdellä koolla, helposti saatavilla, tallessa ja näppärästi mukaan otettavana!

Iloa arjen esineestä!

Lilly’s Tool Roll on aitoa, tummanvihreäksi värjättyä mokkapintaista, miellyttävän pehmeää lammasnahkaa. Kiinteä, nahkainen kiinnitysremmi. Sisäpuolella vuorina kukkakuosinen vakosamettikangas vihreä/pinkki. Vetoketjullinen tasku kierrätysmateriaalia. Somisteena puuvillakangasta ja mustaa pitsiä.

Suunniteltu taiteilijatarvikkeiden säilyttämiseen.  8 kapeaa lokeroa.  Kestävä ja käytännöllinen. Pienille tarvikkeille ja kynille oma vetoketjullinen tasku. Vetoketjun pituus taskussa 23 cm. Vetoketjutaskun koko 11 x 31 cm.

Lilly’s Artist Tool Rollia voi luonnollisesti käyttää myös muiden pitkien ja kapeiden työkalujen säilytykseen. Ihanteellinen myös esimerkiksi neulepuikoille. Yläosassa kiinteä alaspäin taittuva suojalipare, joka estää tarvikkeiden valumisen ulos. Järjestä siveltimet lokeroihin, rullaa lokerikko, kiepauta remmi pari kertaa rullan ympäri. Farkkunappi pitää remmin paikoilllaan.

Pituus auki levitettynä n. 52 cm. Korkeus 37 cm + sisäpuolelle taittuva suojalipare 6 cm. Halkaisija rullalle käärittynä riippuen sisällä olevien tarvikkeiden määrästä n. 7-13 cm.

Kuvausrekvisiittana käytetyt tarvikkeet eivät sisälly toimitukseen.

Järjestystä taiteiluun!

Maiden Lilly valmistaa tarpeisiisi sopivia työkalu- ja sivellinrullia myös mittatilauksena! Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä oikean kokoinen Artist Tool Roll!