Vintage Jeans Bags

Lilly’s Little Book Bag Pink’n Hearts

Farkkulaukku kierrätysmateriaalista.

Materiaalina kierrätysfarkku ja aito nahka.

Koko: 28 cm x 25 cm x 11 cm.

Olkahihnojen pituus: n. 60 cm.

Tilaustuote!

59,00

Varasto loppu

Lilly’s Little Book Bag Pink’n Hearts Tilaustuote

Kuvaus

Nimensä mukaisesti Lilly’s Little Book Bagiin mahtuu sopivasti mukaan kaikki tarpeellinen vaikkapa kirjastoon tai pieneen shoppailuun. Suunniteltu alunperin kirjastokassiksi. Laukun tilavuus sopiva ja mitoitettu esim. 5-6:lle A4- koon kirjalle. Sisäpuolella vetoketjutasku avaimille ja kännykälle. Etupuolella avotasku ruskeaa aitoa nahkaa. Kaksi nahkaolkainta, joiden pituus on sopiva joko käsivarrella tai olalla kannettavaksi. Tämä laukku ei pienestä painostakaan kavahda! Kompakti mutta tilava. Menee materiaalinsa ansiosta taitella myös pienempään tilaan vaikkapa varakassiksi.

Farkun väri: keskisininen. Koristeiden värikombinaatiossa pinkkiä, ripauksella harmaata, turkoosia ja ruskeaa, kangassydämiä, farkkurusetti ja takapuolella paljetteja.

Sisäpuoli vuoritettu vaaleanpuna/valkoruudullisella puuvillalla. Vuoressa vetoketjutasku metallivetoketjulla, myös tasku vuoritettu. Laukun pohjaosan tukena päällisen ja vuoren väliin kiinniommeltu välipohja nahkaa.

Koko:

Leveys: 28 cm. Laukkuosan korkeus 25 cm. Sivun leveys: 11 cm.

Pohjan koko: 28 x 11 cm.

Olkahihnojen pituus noin 60 cm.

Lilly’s Little Book Bag on suunniteltu helposti mukaan napattavaksi, tyylikkääksi kirjastokassiksi. Ihanteellinen myös pienille ostosreissuille, kauppakassiksi tai vaikkapa kudintöiden säilyttämiseen. Lilly’s Little Book Bag muuntuu moneen käyttöön aina tarpeen mukaan!