Vintage Jeans Bags

Lilly’s Little Book Bag Heart’n Flowers

Farkkulaukku kierrätysmateriaalista.

Materiaalina kierrätysfarkku ja aito nahka.

Koko: 28 cm x 25 cm x 11 cm.

Olkahihnojen pituus: n. 60 cm.

Tilaustuote!

59,00

Varasto loppu

Lilly’s Little Book Bag Heart’n Flowers Tilaustuote

Kuvaus

Nimensä mukaisesti Lilly’s Little Book Bagiin mahtuu sopivasti mukaan kaikki tarpeellinen vaikkapa kirjastoon tai pieneen shoppailuun. Suunniteltu alunperin kirjastokassiksi. Laukun tilavuus sopiva ja mitoitettu esim. 5-6:lle A4- koon kirjalle. Sisäpuolella vetoketjutasku avaimille ja kännykälle. Etupuolella avotasku ruskeaa aitoa nahkaa, koristeina farkkurusetti, blingbling-nappi ja metalli/keinonahkakoriste kierrätysmateriaalista. Kaksi nahka/villakangasolkainta, joiden pituus on sopiva joko käsivarrella tai olalla kannettavaksi. Tämä laukku ei pienestä painostakaan kavahda! Kompakti mutta tilava. Menee materiaalinsa ansiosta taitella myös pienempään tilaan vaikkapa varakassiksi.

Farkun väri: keskisininen. Koristeiden värikombinaatiossa vaaleanpunaista ripauksella harmaata, keltaista, turkoosia ja ruskeaa.

Sisäpuoli vuoritettu beigenharmaalla kukkakuvioisella pellavasekoitekankaalla. Vuoressa vetoketjullinen tasku puuvillakankaista. Laukun pohjaosan tukena päällisen ja vuoren väliin kiinniommeltu välipohja nahkaa.

Koko:

Leveys: 28 cm. Laukkuosan korkeus 25 cm. Sivun leveys: 11 cm.

Pohjan koko: 28 x 11 cm.

Olkahihnojen pituus noin 60 cm.

Lilly’s Little Book Bag on suunniteltu helposti mukaan napattavaksi, tyylikkääksi kirjastokassiksi. Ihanteellinen myös pienille ostosreissuille, kauppakassiksi tai vaikkapa kudintöiden säilyttämiseen. Lilly’s Little Book Bag muuntuu moneen käyttöön aina tarpeen mukaan!