Laukkukoru Yellow’n Violet No. 2516VI01

Näyttävä, boheemi laukkukoru somistamaan rakkainta laukkuasi.

  • Laukkukoru papukaijalukolla ja avainrenkaalla.
  • Pituus 25 cm.
  • Monivärinen.
  • Pääväritys: ruskea/violetti/keltainen.
  • Uusi & kierrätysmateriaali.
  • Materiaalit: metalli, nahka, kierrätyskorut, helmet & höyhenet.

35,00

Varastossa

Laukkukoru Yellow’n Violet No. 2516VI01

Kuvaus

Uniikit Maiden Lilly Finlandin laukkukorut on valmistettu käsityönä uutta ja kierrätysmateriaalia yhdistellen. Käsityöläisen kauneuden kaipuulla sommitellut materiaalit ja toisiinsa sopivat väriyhdistelmät boheemina kombinaationa laukkuasi koristamaan.

Hopeanväriseen metalliseen papukaijalukkoon on kiinnitetty 4 erillistä, roikkuvaa koristettta sekä metallinen avainrengas. Laukkukorun voit kiinnittää laukkuusi joko papukaijalukolla tai avainrenkaalla. Roikkuvien osien yhdistämiseen on käytetty metallisia tuplarenkaita kestävyyden parantamiseksi.

Laukkukoru Yellow’n Violetissa on halkaisijaltaan 25 mm:n mattakeltainen/punainen käsinmaalattu nahkahelmi,  violetin, ruskean ja mustan sävyisiä puuhelmiä  ja erilaisia koristehelmiä kiinnitettynä  nahka- ja vahanauhoihin. Amulettina koristeellinen avain metalliketjussa. Höyhenet tumman violetteja. Koristetupsu punaruskeaa, aitoa nahkaa. Laukkukorun kokonaispituus on n. 25 cm. Papukaijalukon koko on 3 cm. Avainrenkaan halkaisija on 20 mm.

Huomaathan, että laukkukoru on suunniteltu näyttäväksi asusteeksi ja koristeeksi. Laukkukoriste ei sovellu pitkäaikaiseen käyttöön avaimenperänä höyhenien taipumis/painumisriskin vuoksi. Höyhenkoristeen saa helposti myös irrotettua papukaijalukosta, koska kiinnitysrenkaana on tuplakierrerengas.

Maiden Lilly Finlandin laukkukorut ovat jokainen oma yksilönsä ja niitä on myynnissä kutakin vain 1 kpl!