Laukkukoru Yellow’n Turqoise No. 2510KT10

Näyttävä, boheemi laukkukoru somistamaan rakkainta laukkuasi.

  • Laukkukoru papukaijalukolla ja avainrenkaalla.
  • Pituus 25 cm.
  • Monivärinen.
  • Pääväritys: keltainen/turkoosi/ruskea.
  • Uusi & kierrätysmateriaali.
  • Päämateriaalit: metalli, nahka, kierrätyskorut, helmet & höyhenet.

35,00

1 varastossa

Laukkukoru Yellow'n Turqoise No. 2510KT10

Kuvaus

Uniikit Maiden Lilly Finlandin laukkukorut on valmistettu käsityönä uutta ja kierrätysmateriaalia yhdistellen. Käsityöläisen kauneuden kaipuulla sommitellut materiaalit ja toisiinsa sopivat väriyhdistelmät boheemina kombinaationa laukkuasi koristamaan.

Hopeanväriseen metalliseen papukaijalukkoon on kiinnitetty 4 erillistä, roikkuvaa koristettta sekä metallinen avainrengas. Laukkukorun voit kiinnittää laukkuusi joko papukaijalukolla tai avainrenkaalla. Roikkuvien osien yhdistämiseen on käytetty metallisia tuplarenkaita kestävyyden parantamiseksi.

Laukkukoru Yellow’n Turqoisessa on halkaisijaltaan 25 mm:n keltainen/turkoosi käsin koristemaalattu nahkahelmi, nahkatupsu, ruskean ja turkoosin sävyisiä puuhelmiä kiinnitettynä nahkaiseen nauhaan. Kukka-aiheinen kierrätyskoru on kiinnitetty metalliketjulla. Höyhenet ovat tummanruskeita, valossa taittuu esille metallinhohtoinen vihreä. Punaruskeaa, aitoa nahkaa on käytetty koristetupsussa. Laukkukorun kokonaispituus on n. 25 cm. Papukaijalukon koko on 3 cm. Avainrenkaan halkaisija on 20 mm.

Huomaathan, että laukkukoru on suunniteltu näyttäväksi asusteeksi ja koristeeksi. Laukkukoriste ei sovellu pitkäaikaiseen käyttöön avaimenperänä höyhenien taipumis/painumisriskin vuoksi. Höyhenkoristeen saa helposti myös irrotettua papukaijalukosta, koska kiinnitysrenkaana on tuplakierrerengas.

Maiden Lilly Finlandin laukkukorut ovat jokainen oma yksilönsä ja niitä on myynnissä kutakin vain 1 kpl!