Laukkukoru Rose’n Brown No. 2320RO08

Näyttävä, boheemi laukkukoru somistamaan rakkainta laukkuasi.

  • Laukkukoru papukaijalukolla ja avainrenkaalla.
  • Pituus 23 cm.
  • Monivärinen.
  • Pääväritys: vanha roosa/ruskea.
  • Uusi & kierrätysmateriaali.
  • Päämateriaalit: metalli, nahka, kierrätyskorut, puuhelmet & höyhenet.

35,00

1 varastossa

Laukkukoru Rose'n Brown No. 2320RO08

Kuvaus

Uniikit Maiden Lilly Finlandin laukkukorut on valmistettu käsityönä uutta ja kierrätysmateriaalia yhdistellen. Käsityöläisen kauneuden kaipuulla sommitellut materiaalit ja toisiinsa sopivat väriyhdistelmät boheemina kombinaationa laukkuasi koristamaan.

Hopeanväriseen metalliseen papukaijalukkoon on kiinnitetty 4 erillistä, roikkuvaa koristettta sekä metallinen avainrengas. Laukkukorun voit kiinnittää laukkuusi joko papukaijalukolla tai avainrenkaalla. Roikkuvien osien yhdistämiseen on käytetty metallisia tuplarenkaita kestävyyden parantamiseksi.

Rose’n Brownissa on halkaisijaltaan 25 mm:n tumman roosan värinen käsin koristemaalattu nahkahelmi, nahkatupsu, ruskeita, mustia ja roosan sävyisiä puuhelmiä ja kierrätyskorujen osia kiinnitettynä nahka- ja vahanauhoihin. Höyhenien väreissä on roosaa, pinkkiä, punaruskeaa ja metallinvihreää. Punaruskeaa, aitoa nahkaa on käytetty helmien nauhana ja koristetupsussa. Laukkukorun kokonaispituus on n. 23 cm. Avainrenkaan halkaisija on 20 mm.

Huomaathan, että laukkukoriste on suunniteltu näyttäväksi asusteeksi ja koristeeksi. Laukkukoristeen höyhenet eivät sovellu pitkäaikaiseen käyttöön avaimenperänä taipumis/painumisriskin vuoksi.

Maiden Lilly Finlandin laukkukorut ovat jokainen oma yksilönsä ja niitä on myynnissä kutakin vain 1 kpl!