Laukkukoru Pinks and Browns No. 2217RO03

Näyttävä, boheemi laukkukoru somistamaan rakkainta laukkuasi.

  • Laukkukoru papukaijalukolla ja avainrenkaalla.
  • Pituus 22 cm.
  • Monivärinen.
  • Pääväritys: roosa/ruskea.
  • Uusi & kierrätysmateriaali.
  • Päämateriaalit: metalli, nahka, kierrätyskorut, puuhelmet & höyhenet.

35,00

1 varastossa

Laukkukoru Pinks and Browns No. 2217RO03

Kuvaus

Uniikit Maiden Lilly Finlandin laukkukorut on valmistettu käsityönä uutta ja kierrätysmateriaalia yhdistellen. Käsityöläisen kauneuden kaipuulla sommitellut materiaalit ja toisiinsa sopivat väriyhdistelmät boheemina kombinaationa laukkuasi koristamaan.

Hopeanväriseen metalliseen papukaijalukkoon on kiinnitetty 4 erillistä, roikkuvaa koristettta sekä metallinen avainrengas. Laukkukorun voit kiinnittää laukkuusi joko papukaijalukolla tai avainrenkaalla. Roikkuvien osien yhdistämiseen on käytetty metallisia tuplarenkaita kestävyyden parantamiseksi.

Laukkukoru Pinks and Brownsissa on halkaisijaltaan 25 mm:n tumman violetinroosan värinen käsin koristemaalattu nahkahelmi, nahkatupsu, ruskeita, mustia, ruskeita ja roosan sävyisiä puuhelmiä, kuviollisia koristehelmiä  ja kierrätyskorun osia kiinnitettynä nahka- ja vahanauhoihin. Höyhenien väreissä on violetinroosaa, punaruskeaa ja metallinvihreää. Punaruskeaa, aitoa nahkaa on käytetty helmien nauhana ja koristetupsussa. Laukkukorun kokonaispituus on n. 22 cm. Avainrenkaan halkaisija on 20 mm.

Huomaathan, että laukkukoriste on suunniteltu näyttäväksi asusteeksi ja koristeeksi. Laukkukoristeen höyhenet eivät sovellu pitkäaikaiseen käyttöön avaimenperänä taipumis/painumisriskin vuoksi.

Maiden Lilly Finlandin laukkukorut ovat jokainen oma yksilönsä ja niitä on myynnissä kutakin vain 1 kpl!