Laukkukoru Peach’n Elephant No. 2515RU05

Näyttävä, boheemi laukkukoru somistamaan rakkainta laukkuasi.

  • Laukkukoru papukaijalukolla ja avainrenkaalla.
  • Pituus 25 cm.
  • Monivärinen.
  • Pääväritys: persikka/roosa/ruskea.
  • Uusi & kierrätysmateriaali.
  • Materiaalit: metalli, nahka, kierrätyskorut, helmet & höyhenet.

35,00

Varastossa

Laukkukoru Peach’n Elephant No. 2515RU05

Kuvaus

Uniikit Maiden Lilly Finlandin laukkukorut on valmistettu käsityönä uutta ja kierrätysmateriaalia yhdistellen. Käsityöläisen kauneuden kaipuulla sommitellut materiaalit ja toisiinsa sopivat väriyhdistelmät boheemina kombinaationa laukkuasi koristamaan.

Hopeanväriseen metalliseen papukaijalukkoon on kiinnitetty 4 erillistä, roikkuvaa koristettta sekä metallinen avainrengas. Laukkukorun voit kiinnittää laukkuusi joko papukaijalukolla tai avainrenkaalla. Roikkuvien osien yhdistämiseen on käytetty metallisia tuplarenkaita kestävyyden parantamiseksi.

Laukkukoru Peach’n Elephantissa on halkaisijaltaan 25 mm:n kuparinhohtoinen käsinmaalattu nahkahelmi,  ruskeita ja vaaleanpunaisia puuhelmiä ja persikkaisia helmiä kiinnitettynä  nahka- ja vahanauhoihin. Amulettina elefantti, kierrätyskoru meripihkan värisellä strassilla. Höyhenissä roosan ja ruskean sävyjä, valossa höyhenistä taittuu esille metallinhohtoinen vihreä. Koristetupsu punaruskeaa, aitoa nahkaa. Laukkukorun kokonaispituus on n. 25 cm. Papukaijalukon koko on 3 cm. Avainrenkaan halkaisija on 20 mm.

Huomaathan, että laukkukoru on suunniteltu näyttäväksi asusteeksi ja koristeeksi. Laukkukoriste ei sovellu pitkäaikaiseen käyttöön avaimenperänä höyhenien taipumis/painumisriskin vuoksi. Höyhenkoristeen saa helposti myös irrotettua papukaijalukosta, koska kiinnitysrenkaana on tuplakierrerengas.

Maiden Lilly Finlandin laukkukorut ovat jokainen oma yksilönsä ja niitä on myynnissä kutakin vain 1 kpl!