Laukkukoru Heart’n Turqoise No. 1809TU07

Näyttävä, boheemi laukkukoru somistamaan rakkainta laukkuasi.

  • Laukkukoru papukaijalukolla ja avainrenkaalla.
  • Pituus 18 cm.
  • Monivärinen.
  • Pääväritys: turkoosi/keltainen/musta.
  • Uusi & kierrätysmateriaali.
  • Materiaalit: metalli, nahka, kierrätyskorut, helmet & höyhenet.

30,00

1 varastossa

Laukkukoru Heart'n Turqoise No. 1809TU07

Kuvaus

Uniikit Maiden Lilly Finlandin laukkukorut on valmistettu käsityönä uutta ja kierrätysmateriaalia yhdistellen. Käsityöläisen kauneuden kaipuulla sommitellut materiaalit ja toisiinsa sopivat väriyhdistelmät boheemina kombinaationa laukkuasi koristamaan.

Hopeanväriseen metalliseen papukaijalukkoon on kiinnitetty 4 erillistä, roikkuvaa koristettta sekä metallinen avainrengas. Laukkukorun voit kiinnittää laukkuusi joko papukaijalukolla tai avainrenkaalla. Roikkuvien osien yhdistämiseen on käytetty metallisia tuplarenkaita kestävyyden parantamiseksi.

Laukkukoru Heart’n Turqoisessa on halkaisijaltaan 25 mm:n mattakeltainen nahkahelmi, jossa turkoosit käsinmaalatut koristemaalaukset, turkoosin ja ruskean sävyisiä puuhelmiä  ja turkooseja koristehelmiä kiinnitettynä  nahka- ja vahanauhoihin. Amulettina sydän, hopeanvärinen koristeellinen kierrätyskoru metalliketjussa. Höyhen turkoosi, valossa höyhenestä taittuu esille metallinhohtoiset vihreän ja mustikan sävyt. Koristetupsu mustaa, aitoa nahkaa. Laukkukorun kokonaispituus on n. 18 cm. Papukaijalukon koko on 3 cm. Avainrenkaan halkaisija on 20 mm.

Huomaathan, että laukkukoru on suunniteltu näyttäväksi asusteeksi ja koristeeksi. Laukkukoriste ei sovellu pitkäaikaiseen käyttöön avaimenperänä höyhenien taipumis/painumisriskin vuoksi. Höyhenkoristeen saa helposti myös irrotettua papukaijalukosta, koska kiinnitysrenkaana on tuplakierrerengas.

Maiden Lilly Finlandin laukkukorut ovat jokainen oma yksilönsä ja niitä on myynnissä kutakin vain 1 kpl!