Laukkukoru Brown’n Greens No. 2612VI06

Näyttävä, boheemi laukkukoru somistamaan rakkainta laukkuasi.

  • Laukkukoru papukaijalukolla ja avainrenkaalla.
  • Pituus 26 cm.
  • Monivärinen.
  • Pääväritys: ruskea/vihreä.
  • Uusi & kierrätysmateriaali.
  • Materiaalit: metalli, nahka, kierrätyskorut, helmet & höyhenet.

35,00

Varastossa

Laukkukoru Brown’n Greens No. 2612VI06

Kuvaus

Uniikit Maiden Lilly Finlandin laukkukorut on valmistettu käsityönä uutta ja kierrätysmateriaalia yhdistellen. Käsityöläisen kauneuden kaipuulla sommitellut materiaalit ja toisiinsa sopivat väriyhdistelmät boheemina kombinaationa laukkuasi koristamaan.

Hopeanväriseen metalliseen papukaijalukkoon on kiinnitetty 4 erillistä, roikkuvaa koristettta sekä metallinen avainrengas. Laukkukorun voit kiinnittää laukkuusi joko papukaijalukolla tai avainrenkaalla. Roikkuvien osien yhdistämiseen on käytetty metallisia tuplarenkaita kestävyyden parantamiseksi.

Laukkukoru Brown’n Greensissa on halkaisijaltaan 25 mm:n metallinhohtoinen lime/ruskea nahkahelmi, ruskean ja vihreän sävyisiä puuhelmiä  ja erilaisia koristehelmiä kiinnitettynä  nahka- ja vahanauhoihin. Koristeena helmiäisjaden väriset kierrätyskorut kullanvärisissä metalliketjuissa. Höyhenet punaruskeita, valossa höyhenistä taittuu esille metallinhohtoinen vihreä. Koristetupsu punaruskeaa, aitoa nahkaa. Laukkukorun kokonaispituus on n. 26 cm. Papukaijalukon koko on 3 cm. Avainrenkaan halkaisija on 20 mm.

Huomaathan, että laukkukoru on suunniteltu näyttäväksi asusteeksi ja koristeeksi. Laukkukoriste ei sovellu pitkäaikaiseen käyttöön avaimenperänä höyhenien taipumis/painumisriskin vuoksi. Höyhenkoristeen saa helposti myös irrotettua papukaijalukosta, koska kiinnitysrenkaana on tuplakierrerengas.

Maiden Lilly Finlandin laukkukorut ovat jokainen oma yksilönsä ja niitä on myynnissä kutakin vain 1 kpl!