Farkkulaukut Lilly's Jeans Bags

Farkkulaukut Lilly’s Jeans Bags

Farkkulaukku kaikilla herkuilla. Kompakti, mutta sisältä tilava malli. Tähän mahtuu kaikki tarpeellinen päivittäiseen käyttöön, käsilaukuksi reissulle tai shoppailuun. Yksistyiskohtien hurmaava liitto.

Perusmateriaalina laadukas, tukeva kierrätysfarkku, lisänä uusia materiaaleja, somisteena koruja, rusetteja, virkkauksia, nauhoja, hapsuja, tupsuja, kaikkea mahdollista mitä ateljeen kätköistä löytyy. Uutta, uusiokäyttöä ja kierrätettyä. Kaikki kierrätysmateriaalit ovat pestyjä ja puhdistettuja. Materiaaliksi valikoituu vain hyväkuntoinen denim. Koristeina käytetyt korut ovat valikoituja aarteita, jotka on purettu osiin.

Molemmilla pitkillä sivuilla runsaasti eri kokoisia taskuja, mallista riippuen iso avotasku tabletille tai A5-kokoiselle kalenterille tai runsaasti pienempiä taskuja kolikoille ja avaimille. Päädyissä pienemmät kännykän mentävät taskut. Sisäpuolella ainakin yksi vetoketjullinen tasku. Laukun korkeus on juuri sopiva puolen litran vesipullolle. Laukun ulkopohja aitoa, tukevaa nahkaa.

Koristeet ja korut ommellaan paikoilleen käsin viimeistellen. 

Rakkaudella luotu, uniikki. Ainoa laatuaan.

 

Näytetään ainoa tulos

Näytetään ainoa tulos