Nahkatuotteet

Home Collection

Tool Rollit ja Halkokassit

Aito, suomalainen nahka, minulle täydellinen materiaali oman malliston tuotteisiin. Rakkaudella tarpeeseen suunniteltuihin, työkalujen säilyttimiin, Tool Rolleihin, naudan haljas kestämään käyttöä. Yleensä työhanskoihin käytetty nahkalaatu sopii myös tyylikkäisiin halkokasseihin.Pehmeistä nahkoista valmistuvat taitelijatarvikkeille ja kutimille suunnitellut TaiteilijaRullat.

Tarpeeseen luotu Tool Roll

Alunperin suunnittelin Tool Rollin prototyypin miehelleni, joka joutui mm. korjaamaan lasteni polkupyöriä ja tarvitsi käytännöllisen ja kestävän työkalujen säilyttimen kiintolenkkiavaimilleen Siitä se ajatus sitten lähti. Täydellisesti mitoitettu täydelle sarjalle 6-20 koon lenkkiavaimia. Kätevästi rullalle käärittävänä, aitoa suomalaista nahkaa. Kestää käyttöä, aikaa ja katsetta.

Kestävät ja kätevät Halkokassit

Yksinkertainen mutta käytännöllinen. Tähän mahtuu kerralla pesällinen koivuhalkoja. Kestää katseen myös modernissa, skandinaavisessa sisustuksessa. Materiaalina vaaleanharmaa, aito nahka. Saatavilla myös personoidulla tekstillä!Tulossa verkkokauppaan! Tällä hetkellä tilaustuote!

Pehmeää nahkaa taiteilijatarvikkeille ja neulepuikoille

Suunniteltu taiteilijatarvikkeille siveltimien ja muiden tarvikkeiden säilytykseen ja kuljetukseen. Mitoitus käy myös intohimoiselle neulojalle neulepuikkojen ja muiden käsityötarvikkeiden säilytykseen työkalupakiksi.
Kotimaiset nahkatuotteet

Näytetään kaikki 3 tulosta

Näytetään kaikki 3 tulosta