Postikortit Lilly's Postcard Collection

Postikortit

art by pirjo saarela

Lilly’s Postcards Collection postikorteissa on aiheena teoskuvia tai yksityiskohtia omasta taiteestani, fyysisistä tai digitaalisista teoksista. Maalauksia, tekstiilitaidetta tai digitaalisia valokuvia muokattuna sopimaan postikortteihin.

Lilly’s Postcards taidepostikorteissa on myös ainoastaan  postikorteiksi tuotettuja painotuotteita. Usein pohjana on kuitenkin jokin taideprojekti tai teema fyysisistä tai digitaalisista teoksista. Korttivalikoima laajenee aina kun uusia teoksia on työn alla tai valmistuu taidenäyttelyyn.

Postikorttien aiheissa kulkee mukana myös oma oma quoteni, alkuperäisteosten taustalla vaikuttanut mietelause As the Butterflies are flying in the Sky, Angels are in Our hearts.

Näitä kortteja on kiva lähettää ja kiva saada. Tai laita vaikkapa kehyksiin ja seinälle oman makusi mukaan osaksi kollaasia tai yksityiskohdaksi sisustusta.

Kortit on painettu tukevalle ja laadukkaalle 330 gramman vahvuiselle, kiiltopinnoitetulle kartongille. Kortin taustapuolella tyylikäs grafiikka. Kortin tausta on mattapintainen, joten sille on helppo kirjoittaa.

Showing all 10 results

Showing all 10 results