Home Collection

Lilly's Home Collection

Tarpeellista ja ei niin tarpeellista.

Pieniä juttuja sisustukseen.

Ratkaisuja arjen esineiden säilytykseen.

Iloa arjen esineisiin!

Lilly's Magnets

Pohjana tukeva denim, koristeena ateljeen kätköjen aarteita. Ihania tilkkuja, nappeja, rusetteja. Tärkeiden muistilappujen ja lehtileikkeiden kiinnittämiseen jääkaapin oveen tai metalliseen muistitauluun.

Taskumagneetteissa säilyvät tärkeät, tarpeelliset kynät ja muut joilla ei ole muualla paikkaa, aina käsillä. Niin turhat mutta kuitenkin tarpeelliset.

Iloa arjen esineisiin!

Lilly's Tool Rolls

Paria astetta tyylikkäämpi työkalujen säilytin. Jokainen nainen tietää kuinka vaikeaa on löytää tarvittaessa oikean kokoinen kiintoavain. Ei ole enää!

Iloa arjen esineestä!

Lilly's Tool Roll on aitoa, alunperin työkäsineiden valmistukseen tarkoitettua, harmaata naudannahkaa. Kiristinvyö kierrätysmateriaalia.

Juuri oikean kokoinen täydelle sarjalle kiintoavaimia,  kestävä ja käytännöllinen. Katoaville osille oma vetoketjullinen tasku. Lilly's Tool Rollia voi luonnollisesti käyttää myös muiden pitkien ja kapeiden työkalujen säilytykseen. Yläosassa nastalla kiinnitettävä suojalipare, joka estää työkalujen valumisen ulos. 

Pituus auki levitettynä n. 68 cm. Korkeus 27 cm. Halkaisija rullalle käärittynä riippuen sisällä olevien työkalujen määrästä n. 8-13 cm.

Hinta: 65-75 €.

Vähän blingblingiä arkisiin askareisiin!

Uniikkeja asusteita

Vintage Jeans Bags

Ihanien unien unisiepparit

Lilly's Dream Catchers

Iloa arjen esineistä

Lilly's Home Collection

Postikortteja ja taideprinttejä

Art Collection