Artprints by Pirjo S.

Artprints Collection

Art by Pirjo S.

Taidejulisteet - Postikortit

Artprints Collection printtituotteet ovat valokuvia tai yksityiskohtia omasta taiteestani, fyysisistä tai digitaalisista teoksista. Maalauksia, tekstiilitaidetta, digitaalista mixed mediaa tai digitaalisia valokuvia muokattuna sopimaan taidejulisteeksi tai postikortteihin. Alkuperäisteokset jatkavat näyttelyn jälkeen omaa elämäänsä.

Taideprintteinä on myös ainoastaan taidejulisteiksi tai postikorteiksi tuotettuja painotuotteita. Usein pohjana on kuitenkin jokin taideprojekti tai teema fyysisistä tai digitaalisista teoksista. Tuotevalikoima laajenee aina kun uusia teoksia on työn alla tai valmistuu taidenäyttelyyn.

Taidepostikortit

Art by Pirjo S.

Ystävälle tai omaksi iloksi! Taidepostikorttienostikorttien mallisto elää sitä mukaa kun uusien taideteosten myötä suunnittelen uusia kortteja. Showroomissa on esittelyssä vain osa mallistosta.

Kortit on painettu tukevalle ja laadukkaalle 330 gramman vahvuiselle, kiiltopinnoitetulle kartongille. Kortin tausta-puolella tyylikäs grafiikka. Tausta on mattapintainen, joten sille on helppo kirjoittaa.

Koko: 10 x 15 cm.

Hinta: 3 €.

Ilahduta ystävää postikortilla!

Taidejulisteet

Art by Pirjo S.

Taidejulisteet on painettu laadukkaalle julistepaperille. Painettu Suomessa.

Hinnat ja koot:

A4 tai 21 x 30 cm 15 €.

A3 tai 30 x 40 cm 20-35 €.

Väriä ja vaihtelua sisustukseen!

Vinkkejä taidejulisteiden ripustamiseen!

A4-kokoisen julisteen voi kehystää standardikokoisiin kuvakoon 21x30 cm:n kehyksiin.

Astetta näyttävämpi ja käytännöllisempi ratkaisu on kehystää juliste 30 x40 cm kokoiseen kehykseen, jossa on kuvakoon 21x30 cm kehyskartonki (paspis). Kehyskartonkia käytettäessä lasi jää hieman irralleen julisteen pinnasta ja tuo teoksen paremmin esille kehyksestä.

A3-kokoisen julisteen voi kehystää suoraan 30x40 cm:n kuvakoon kehyksiin. A3-kokoiselle julisteelle voi käyttää myös 50x70 cm:n kehystä, jossa on kuvakoon 30x40 cm:n kehyskartonki.

Maiden Lillly suosittelee:

Valitse kehykset oman makusi ja sisustuksesi mukaan. Lähes kaikista sisustustarvikkeita myyvistä liikkeistä löytyy standardikokoisia kehyksiä.

Suosittelen valitsemaan kehyksen kehyskartongilla. Maiden Lillyn taidejulisteiden kuvat on rajattu niin että niissä on jo itsessään valkoinen paspis-reuna, joten erillinen kehyskartonki korostaa teosta vielä lisää.

Itse käytän julisteiden kiinnittämisessä kehyskartonkiin maalarinteippiä. Kehyskartonki pöydälle nurinpäin, juliste kehyskartongin päälle nurinpäin, n. 5 cm:n maalarinteipit kevyesti ylä- ja alaosaan julistetta. Sivureunojen kiinnittämättä jättäminen estää julisteen kupruilua.

Muistilista kehyskoon valintaan:

  • A4 –juliste:    kehyksen koko 30x40 cm, kehyskartongin kuvakoko 21x30 cm.
  • A3 –juliste:      kehyksen koko 50x70 cm, kehyskartongin kuvakoko 30x40 cm.
Uniikkeja asusteita

Vintage Jeans Bags

Ihanien unien unisiepparit

Lilly's Dream Catchers

Iloa arjen esineistä

Lilly's Home Collection

Postikortteja ja taideprinttejä

Art Collection