taidejulisteet

Lilly's Art Prints

Taidejulisteet

art by pirjo saarela

Taidejulisteet on painettu laadukkaalle julistepaperille. Julisteissa teoskuvat on rajattu valkoisella paspiksella. Painettu Suomessa.

Hinnat ja koot:

A4 (21 x 30 cm ) 15 €.

A3 (30 x 40 cm 20 €.

Väriä ja vaihtelua sisustukseen!

Vinkkejä taidejulisteiden ripustamiseen!

A4-kokoisen julisteen voi kehystää standardikokoisiin kuvakoon 21x30 cm:n kehyksiin.

Astetta näyttävämpi ja käytännöllisempi ratkaisu on kehystää juliste 30 x40 cm kokoiseen kehykseen, jossa on kuvakoon 21x30 cm kehyskartonki (paspis). Kehyskartonkia käytettäessä lasi jää hieman irralleen julisteen pinnasta ja tuo teoksen paremmin esille kehyksestä.

A3-kokoisen julisteen voi kehystää suoraan 30x40 cm:n kuvakoon kehyksiin. A3-kokoiselle julisteelle voi käyttää myös 50x70 cm:n kehystä, jossa on kuvakoon 30x40 cm:n kehyskartonki.

Maiden Lillly suosittelee:

Valitse kehykset oman makusi ja sisustuksesi mukaan. Lähes kaikista sisustustarvikkeita myyvistä liikkeistä löytyy standardikokoisia kehyksiä.

Suosittelen valitsemaan kehyksen kehyskartongilla. Maiden Lillyn taidejulisteiden kuvat on rajattu niin että niissä on jo itsessään valkoinen paspis-reuna, joten erillinen kehyskartonki korostaa teosta vielä lisää.

Itse käytän julisteiden kiinnittämisessä kehyskartonkiin maalarinteippiä. Kehyskartonki pöydälle nurinpäin, juliste kehyskartongin päälle nurinpäin, n. 5 cm:n maalarinteipit kevyesti ylä- ja alaosaan julistetta. Sivureunojen kiinnittämättä jättäminen estää julisteen kupruilua.

Muistilista kehyskoon valintaan:

  • A4 –juliste:    kehyksen koko 30x40 cm, kehyskartongin kuvakoko 21x30 cm.
  • A3 –juliste:      kehyksen koko 50x70 cm, kehyskartongin kuvakoko 30x40 cm.
Uniikkeja asusteita

Vintage Jeans Bags

Ihanien unien unisiepparit

Lilly's Dream Catchers

Iloa arjen esineistä

Lilly's Home Collection

Postikortteja ja taideprinttejä

Lilly's Art Collection