Ateljee Down Under Putiikki

Mitä kaikkea on Down Under?

Kivirannalla, Torniojoen rannalla oma työhuoneeni, ateljeetilani ja pieni putiikkini omille Maiden Lilly Finlandin tuotteille ja omalle taiteelleni. Nimensä mukaisesti, 1950-luvulla rakennetun kivikerrostalon kellarikerroksessa, kuitenkin katutasossa omalla sisäänkäynnillä. Oman kotini kanssa samassa talossa.

Putiikki

Putiikissa esillä ja myynnissä Maiden Lilly Finlandin oman malliston tuotteet ja originaalit taideteokseni Art by Pirjo S.

Ateljeeompelimo Huvikumpu

Huvikummussa valmistuvat Maiden Lillyn oman malliston tuotteiden prototyypit ja valmiit tuotteet putiikille ja verkkokauppaan.

Taideateljee Art by Pirjo S.

Tilaa. Valoa. Taiteilijatarvikkeet omilla paikoillaan. Taiteelle varattu paikka, jossa inspiraatio saa tulla ja toteutua.

Verkkokaupan toimipiste

Verkkokaupan kivijalka, varasto, noutopiste. Digitaalisen palvelun fyysinen toimitila.

Puuverstas Snickeboa

Minikokoinen puusepänverstas tarpeellisine työkaluineen pienellä höyläpenkillä. Mitä Snickeboasta ei löydy, sitä ei tarvitse.

Ateljee Down Under on enemmän kuin työhuone, ateljee tai putiikki. Se on Down Under, oma taiteilijan olohuoneeni, johon asiakkaat ovat lämpimästi tervetulleita."

Putiikki

Putiikissa Maiden Lilly Finlandin oman malliston tuotteet, unisiepparit, taidejulisteet, postikortit ja originaalit taideteokseni. Putiikilla myös taidejulisteita valmiiksi kehystettynä!

Shoppaile paikallisessa!

Putiikilla on astetta laajempi tuotevalikoima kuin verkkokaupassa. Usein uudet uniikkikappaleet lähtevät maailmalle putiikista ennen kuin ehtivät verkkokauppaan. Myynnissä voi olla myös sarjojen viimeisiä kappaleita, prototyyppejä tai vanhempaa mallistoa. Maksuvälineinä käyvät käteinen ja korttimaksu.

Taiteen myyntinäyttely

Putiikilla ovat esillä kaikki myynnissä olevat taideteokseni. 

Prototyyppejä

Putiikilla on myynnissä tuotevalikoiman uutuudet ja prototyypit.

Tilaustyöt 

Teen unisieppareita myös tilauksesta.  

Pientä ja kivaa

Pienet sarjat asusteita ovat ensimmäisenä esillä ja myynnissä putiikilla ennen kuin ehtivät verkkokauppaan.

Projekteja ja työvaiheita

Down Underissa pääset kurkistamaan mitä tapahtuu kulissien takana. Katsomaan mitä milloinkin on työn alla.

Tutustu tiloihin

Ateljeessa on mahdollisuus tehdä ja toteuttaa samanaikaisesti erilaisia projekteja ja työvaiheita, koska kaikilla välineillä, materiaaleilla ja tavaroilla on omat paikkansa.

Snickeboa

Jos vaikka tuunaisi Down Underille asiallisen wc-kyltin?

Taideateljee 

Pöytätilaa ei kyllä ole koskaan riittävästi.

Huvikumpu

Ateljeen teollisuuskoneilla onnistuvat ommella paksummatkin materiaalit.

Aukioloajat

Putiikki on auki aina kun olen itse paikalla eli käytännössä useimmat arkipäivät, satunnaisen säännöllisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin. Ota yhteyttä, jos haluat varmistaa että olen paikalla!

Ateljee Down Under Putiikki

Ota yhteyttä

Lomakkeella voit jättää viestin, yhteydenottopyynnön tai tiedustelun aukioloajasta tiettynä, Sinulle sopivasta ajankohdasta pyörähtää Down Underissa!

Ateljee Down Under Putiikki

Kivirannantie 10
95410 Tornio
Suomi Finland
Puh. +358 40 658 2313

Sisäänkäynti rakennuksen eteläpäädystä. Auton voi jättää parkkiin rantaan menevän tien laitaan. Sijainti Tornin keskustasta n. 1,5 km.

 

Jätä viesti: